Advarsel: Domain Renewal Group
Jeg har i dag modtaget et pænt brev(Snail-mail) fraDomain Renewal Group vedr. fornyelse af domænet dotseo.org.
Svindel og humbug, det er hvad det er – brevet er afsendt fra Jamaica – U.S., men skal returneres til London, England (inkl. kredit kort oplysninger)
I brevet skriver de blandt andet:
Your registration for: dotseo.org will expire on june4, 2009 – Act today!
Benyt IKKE deres tilbud – ignorer blot brevet.- Er du i tvivl så kontakt din udbyder/host af dit domæne.
Læs mere om Domain Renewal Group ogDomain Registry Of America, her: http://www.droa.info/
18 Kommentarer
→


Vildt at de bruger penge på frimærker, men det er måske en god metode til at få øget troværdighed fremfor e-mails.
Hej Paw
Det er heller ikke mange dagen siden jeg modtog sådanne et brev. Smed det dog ud, da domænet var fornyet et par dage før
– Godt du gøre andre opmærksom på det, det virker jo meget troværdigt ved første øjekast.
Jacob – Ja man må næste formode, at det er derfor de benytter sig af et personligt brev.
Morten – Jeg blev selv forvirret over brevet ved første øjekast, så jeg googlede firmaet og fandt forskellige websites hvor der blev advaret mod dem og deres metoder..
Har også lige fået brev fra Jamaica.
Googlede dem og fandt denne side.
Jeg svarer dog. Det vil sige jeg putter noget tungt (og måske lidt mel) i kuverten og poster den uden frimærker og afsender.
Så ka’ de lære det, ja de ka’ så…
Ja, – jeg hoppede næsten på den. Skulle bare lige dobbeltchecke. Jeg blev lidt mistænksom, da jeg skulle betale i maj, men sitet udløb i august. Puh ha, – den har de lavet godt. De har formentlig hentet oplysningerne fra domain-serveren. De er vist offentlig tilgængelig.
hej dotseo.
mange tak for den advarsel.. jeg troede selvfølgelig hellere ikke på det, men kontaktede med det samme min udbyder.. har ikke fået svar endnu men ved hjælp af google fandt jeg til din side.
Hej Ali, Your welcome
Utroligt at de stadig forsøger sig med dette usle trick!
Jeg har også modtaget samme brev og var lige ved at besvare det. Det er det eneste .org domæne, jeg bestyrer, så jeg var i tvivl om proceduren. Men heldigvis fik jeg styr på det hele via min sædvanlige danske udbyder.
Hej Paw. Jeg har også modtaget brev (2 stk.) fra dette firma, til begge mine domains. Jeg syntes umidelbart at disse breve virkede utroværdige, men jeg ville alligevel sikre mig, at der ikke var noget jeg havde misforstået. Jeg har kontaktet min udbyder (3 gange), uden at få svar, hvilket jeg er en smule overrasket over. Men any way, tak for tipset, jeg vil hermed arkivere brevene lodret. Ha en super weekend Lisbeth
Tak for denne post.
Hvorfor er der ingen myndigheder der kan få stoppet Domain Renewal Group? Jeg så det første brev fra dem for over 1 år siden.
Tak for advarslerne. Undrede mig over, at jeg ikke havde fået besked via mailen og googlede firmaet – og fandt jer. Det er jeg sgu glad for
Fik brevet fra dem igår.. Hvordan får man stoppet den slags? Det er fandme da noget svineri.
Py, jeg er glad for, at jeg lige Googlede dem og så jeres indlæg. Jeg sad med regningen i hånden og funderede over om jeg skulle betale.
Tak for oplysningerne
Ja jeg siger også tusind tak, har også fået brev her til morgen. 03-05-2010
Måske man skulle prøve Tv2 om de vil prøve men et indslag i basta eller sådan noget.
jeg fik også et her igår den 04-05-2010 og det er ikke andet end fup… tror det er blevet danmarks tur
tror desværre bare ikke at alm. folk er klar over hvor nemt det er at se hvem der ejer domænet og deres adresse… også kunne man godt tror at nogen ville hoppe på det…
Hey folkens.
Jeg fik et brev fra dem idag. Det virker ganske troværdigt men undrede mig over at der ikke stod noget sted at mit domæne ville holde op med at være oppe hvis ikke jeg betalte (45 euro for 2 år)
Takker for tippet =]
Vi fik også et brev her den 28. maj 2010, som efter en Googlekontrol ryger i papirkurven!